ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА МАРАТОН КАЛАНДЖА С ПОДКРЕПАТА НА СПОРТ ВИЖЪН
ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА МАРАТОН КАЛАНДЖА С ПОДКРЕПАТА НА СПОРТ ВИЖЪН
Бягане
12.06.2024.
Бягане

ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА МАРАТОН КАЛАНДЖА С ПОДКРЕПАТА НА СПОРТ ВИЖЪН

12.06.2024.

На 25 май 2024 г. осмото издание на Маратон Каланджа (Kalandzha Run) събра над 1100 участници в живописния югоизток на България. Състезанието предложи четири дистанции – 3 км, 13 км, 42 км и специална дистанция от 3 км за деца, привличайки любители и професионални бегачи. На следващия ден, 26 май, спортният празник продължи с вълнуващо състезание по колоездене, добавяйки нови емоции и динамика.

Тази година партньор на Маратон Каланджа беше Спорт Вижън, който не само подкрепи събитието, но и внесе допълнителен елемент на забавление със специален корнер за снимки. Това позволи на участниците да запечатат своите незабравими моменти и да споделят радостта от състезанието. Спорт Вижън показа как корпоративната подкрепа може да направи едно събитие по-забавно и запомнящо се.

Организацията на събития като Маратон Каланджа е от голямо значение за участниците, но и за местната общност. Спортните събития подобряват физическото и психическото здраве, събират хора от различни възрасти и среди, и популяризират активния начин на живот. Те също така създават нови приятелства и спомени, които остават за цял живот.

Маратон Каланджа 2024 е пример за това как спортът може да обедини хората и да създаде позитивни промени в обществото. Благодарение на корпоративната подкрепа и всички доброволци, които традиционно се включват, такива събития стават възможни и се превръщат в успешни и запомнящи се преживявания за всички участници.

 

 

Подобни статии

05.
Mar.
Бягане
В този блог Ви разкриваме какви са иновациите и предимствата на маратонките GEL-NIMBUS 26 спрямо предишните и защо ще ги обикнете от първата стъпка.
07.
Aug.
Бягане
Ако бягането е вашата редовна дейност, тогава правилната хидратация е важен урок за вас. Знайте кога, колко и каква течност да приемате.
21.
May.
Бягане
Дните с високи температури се приближават, но също така и състезания, с които ще можете да се справите по-лесно с тези дрехи. По-долу са моделите, които тряб...
18.
May.
Бягане
Бягането не е любимо физическо натоварване за мнозина, но със сигурност е сред най-здравословните, ползите от бягането са многобройни и неизмерими.
07.
Jul.
Бягане
Това са грешките, които повечето от вас правят след бягане.