ASICS GEL-KAYANO PARIS - Най-стабилното, удобно усещане досега
ASICS GEL-KAYANO PARIS - Най-стабилното, удобно усещане досега
Актуално
02.08.2024.
Актуално

ASICS GEL-KAYANO PARIS - Най-стабилното, удобно усещане досега

02.08.2024.

ASICS GEL-KAYANO 31TM PARIS - Най-стабилното, удобно усещане досега.

Стабилността, на която можете да разчитате с всяка стъпка, която предприемате, идва при нас с най-новата версия на модела GEL-KAYANO™. Един от най-популярните силуети за бягане от ASICS е значително подобрен и оптимизиран за изключително усещане за стабилност и комфорт и името му е ASICS GEL-KAYANO 31™ PARIS. Нека проучим начините, по които това се различава от предишното.

Тези маратонки са част от колекцията Celebration Of Sport, предназначена да разпространява оптимизъм и да мотивира движението. Колекцията стартира през юни тази година, а палитрата от нюанси, които доминират в моделите, е изцяло в жълто, което насърчава позитивното мислене и вдъхновява хората да раздвижат тялото и ума си. Водени от тази философия, новите ASICS GEL-KAYANO 31™ PARIS позволяват на бегачи от всички нива да променят начина, по който възприемат стабилността.

GEL-KAYANO 31™ Paris, който е с подобрен комфорт от своя предшественик, ни дава усещане за адаптивна стабилност с HYBRID ASICSGRIP™ гумена подметка, която предлага превъзходно ниво на сцепление по време на бягане. В комбинация с технологията за междинна подметка PureGEL™, маратонките абсорбират удара, когато кракът удари земята и позволяват плавен преход. Следвайки дизайнерската философия на ASICS, базирана на непрекъснати подобрения за създаване на продукти, които са еднакво полезни за тялото и ума, създателите на най-новия модел GEL-KAYANO проектират горна част с асиметрична междинна подметка, която е подобрена, за да постигне усещане за по-голям комфорт и адаптация към крака. Лекият мрежест материал позволява постоянна вентилация, което е особено важно за бегачи, изминаващи дълги разстояния.

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.